ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Customer Service 2310 868996
Η ομάδα του Sneakerstown θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είναι κοντά σας καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Στο πληρωτέο ποσό, δηλαδή στη συνολική αξία της συναλλαγής που επιχειρείτε, όπως εμφανίζεται στο στάδιο «ΠΛΗΡΩΜΗ-CHECKOUT» στο πεδίο «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ», περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. και έξοδα αποστολής. Παρακαλείσθε να μην προβαίνετε σε πληρωμές με κανέναν άλλον τρόπο ή μέθοδο πληρωμής, εκτός από όσους αναφέρονται παρακάτω ως αποδεκτοί. Εάν το κάνετε, δε φέρουμε ευθύνη για απώλεια της πληρωμής ή άλλες ζημιές που μπορεί να προκύψουν από αυτήν την ενέργεια.

Για την πραγματοποίηση αγορών και την ολοκλήρωση των συναλλαγών μέσω του sneakerstown.gr γίνονται δεκτοί οι εξής τρόποι πληρωμής:

  • Αντικαταβολή: Ο πελάτης καταβάλει το ακριβές πληρωτέο χρηματικό ποσό σε ευρώ (πλέον τυχόν εξόδων αποστολής) στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παράδοση της παραγγελίας, χωρίς να επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα για τη διενέργεια της συναλλαγής. Η επιλογή της αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής της παραγγελίας καθίσταται αδύνατη στην περίπτωση που το πληρωτέο ποσό ανέρχεται πλέον των δυο χιλιάδων ευρώ (2.000,00€).
  • Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, Visa Electron, MasterCard και Maestro. Η χρέωση της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας με το πληρωτέο ποσό, το οποίο θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και θα κρατείται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τη φόρμα αγοράς και τις οδηγίες του παρόντος ιστοτόπου, εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα αποστέλλεται ενημερωτικό email στον δηλωθέντα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. O χρήστης – δικαιούχος της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας συνιστά τον αποκλειστικό υπεύθυνο για την αλήθεια των στοιχείων και την ορθή καταγραφή, που σχετίζονται με αυτήν, κατά την πραγματοποίηση της εκάστοτε συναλλαγής.
  • Πληρωμή στο κατάστημα με την επωνυμία “SNEAKERSTOWN” (Τσιμισκή 111, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα): Ο πελάτης δύναται να επιλέξει την πληρωμή και παραλαβή των αγορασθέντων προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα, μετά την ενημέρωσή του εντός των δύο επόμενων ημερών για την άφιξη των εμπορευμάτων με email, επιδεικνύοντας την αστυνομική ταυτότητα και τον κωδικό παραγγελίας του, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών. Συνακόλουθα, προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.
  • Τραπεζική Κατάθεση/Έμβασμα ή πληρωμή μέσω e-Banking: Ο πελάτης προβαίνει σε κατάθεση του πληρωτέου χρηματικού ποσού σε κατάστημα Τραπέζης ή μέσω e-Banking, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας, πέραν της οποίας ακυρώνεται αυτομάτως η παραγγελία (χωρίς να απαιτείται περαιτέρω προειδοποίηση). Παρακαλείσθε όπως μας αποστέλλεται με email αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: support@sneakerstown.gr, ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας.

Η κατάθεση του πληρωτέου ποσού μέσω Τραπέζης πραγματοποιείται σε έναν από τους κάτωθι αναγραφόμενους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, ως εξής: 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΓΙΓΑΣ ΔΕΛΤΑ ΕΠΕ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (#ΧΧΧΧΧ)
ALPHA BANK:708-00-2002-017998
IBAN: GR41 0140 7080 7080 0200 2017 998
ATTICA BANK:85016512
IBAN: GR74 0160 4690 0000 0008 5016 512
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:6872-124877-007
IBAN: GR46 0171 8720 0068 7212 4877 007

Εφόσον έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η τραπεζική κατάθεση του πληρωτέου ποσού, η μη καταβολή αυτού στον ως άνω τραπεζικό λογαριασμό εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των τριών (3) ημερών και χωρίς προειδοποίηση θα επιφέρει αυτόματα ακύρωση της παραγγελίας, χωρίς να καθίσταται απαραίτητη προηγούμενη προειδοποίηση του χρήστη.

Η απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο αποστέλλεται με την παραγγελία και εσωκλείεται σε φάκελο που εμπεριέχεται στη συσκευασία των προϊόντων. Εάν επιθυμεί ο χρήστης να ελέγξει τον τρόπο πληρωμής, στον προσωπικό του λογαριασμό (MY ACCOUNT) ως μέλος, παρακαλείται να επισκέπτεται την ενότητα «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ» στον ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ.