Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Είσαι λάτρης των αυθεντικών & μοναδικών iconic sneakers; Είσαι ο sneakerhead της παρέας;
Σου αρέσει η urban κουλτούρα & οι street-lifestyle συλλογές των αγαπημένων σου brands;

Αν θέλεις να ξεχωρίζεις και να κάνεις τη διαφορά, νιώσε τη μοναδική shop online εμπειρία στο SNEAKERSTOWN… The Ultimate Shop For Sneakers!

Στο www.sneakerstown.gr θα βρεις limited edition σχέδια σε high tops, mids & lows, retro συλλογές και deadstock collaborations των αγαπημένων σου sneakers, καθώς και απίθανα must-have αξεσουάρ για ένα total fashion look.

And don’t forget! Wear sneakers… shoes are boring.

Η ομάδα του Sneakerstown αποτελείται από νέα παιδιά που τους διακρίνει η αγάπη τους για τη μόδα, το πάθος για τον αθλητισμό & τα action sports, το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες και έχουν σαν προτεραιότητα τη συνεχή ενημέρωση σε ότι νέο υπάρχει από το χώρο των sneakers & του streetwear.

Επικοινώνησε μαζί τους, για να σου λύσουν ό,τι απορία έχεις…

Τα καταστήματα SNEAKERSTOWN ανήκουν στην εταιρεία ΓΙΓΑΣ ΔΕΛΤΑ ΕΠΕ, η οποία ιδρύθηκε το 2000 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην πώληση υποδημάτων – ενδυμάτων και αξεσουάρ νεανικής μόδας (sneakers – streetwear – lifestyle) και συνεργάζεται με τους επίσημους εισαγωγείς και αντιπροσώπους των επωνύμων brands τα οποία διαθέτει στα καταστήματα της.
Έχοντας πάντα σαν κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, οι άνθρωποι της ΓΙΓΑΣ ΔΕΛΤΑ ΕΠΕ ενημερώνονται συνεχώς για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και επιλέγουν συλλογές προϊόντων με υψηλά κριτήρια ποιότητας και σχεδιασμού.

Τα γραφεία διοίκησης της εταιρείας βρίσκονται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες σε σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο.