ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Customer Service 2310 868996
Η ομάδα του Sneakerstown θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είναι κοντά σας καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Η παραγγελία παραδίδεται σε εσάς είτε με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο ή στον υπόλοιπο Κόσμο, στο χώρο που μας υποδεικνύετε, είτε με παραλαβή από το ομώνυμο με το “sneakerstown.gr” κατάστημα της Εταιρείας μας, το οποίο στεγάζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο ισόγειο επί της οδού Τσιμισκή 111, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε κατά το CHECKOUT. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω Τραπέζης, η προθεσμία παράδοσης της παραγγελίας εκκινεί από την ημερομηνία κατάθεσης του πληρωτέου ποσού στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας.

Οι αποστολές των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) «Γενική Ταχυδρομική».

Οι διεθνείς αποστολές σε άλλες χώρες σε όλον τον κόσμο θα πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) DHL.

Τα κόστη παράδοσης διαμορφώνονται – ανά παραγγελία – ανάλογα με τον τόπο αποστολής ως εξής:

 • Αποστολές σε όλη την Ελλάδα:
  Το κόστος αποστολής των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα ανέρχεται στο ποσό των 4,90€, ενώ εάν η αξία της παραγγελίας σας κυμαίνεται άνω των εβδομήντα ευρώ (70,00€), τότε η αποστολή της παραγγελίας σας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος αυτό είναι δυνατό να μεταβάλλεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας (πχ. υπέρβαρο δέμα), πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη-αγοραστή. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας κυμαίνεται από μια (1) έως και τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της. Τα δέματα παραδίδονται στην υποδεικνυόμενη διεύθυνση από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08:00 και 20:00.
 • Αποστολές στην Κύπρο:
  Το κόστος αποστολής των παραγγελιών στην Κύπρο ανέρχεται στο ποσό των 7,90€, ενώ εάν η αξία της παραγγελίας σας κυμαίνεται άνω των εβδομήντα ευρώ (70€), τότε η αποστολή της παραγγελίας σας είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Το κόστος αυτό είναι δυνατό να μεταβάλλεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρους της παραγγελίας (πχ. υπέρβαρο δέμα), πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη-αγοραστή. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας κυμαίνεται από δύο (2) έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της. Τα δέματα παραδίδονται στην υποδεικνυόμενη διεύθυνση από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08:00 και 20:00.
 • Αποστολές σε όλο τον Κόσμο:
  Το κόστος αποστολής των παραγγελιών σε όλο τον Κόσμο ανέρχεται στο ποσό των 14,90€. Το κόστος αυτό είναι δυνατό να μεταβάλλεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρους της παραγγελίας (πχ. υπέρβαρο δέμα), πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη-αγοραστή. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας κυμαίνεται από δύο (2) έως και επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της. Τα δέματα παραδίδονται στην υποδεικνυόμενη διεύθυνση από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08:00 και 20:00.
 • Παραλαβή από το κατάστημα:
  Η παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα της Εταιρείας είναι ΔΩΡΕΑΝ και πραγματοποιείται εντός δύο (2) εργασίμων ημερών, σύμφωνα με το ωράριο των καταστημάτων, με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του αριθμού παραγγελίας που σας εστάλη στην δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφόσον πρώτα έχετε ενημερωθεί (μέσω email ή τηλεφώνου) για την άφιξη της παραγγελίας σας σε αυτό.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε τμηματική παράδοση της παραγγελίας σας, εάν επί παραδείγματι η παραγγελία σας καθυστερήσει ή δεν είναι διαθέσιμη. Εφόσον καθίσταται αντικειμενικά αναγκαία η τμηματική παράδοση της παραγγελίας, ο χρήστης/αγοραστής θα ειδοποιείται σε εύλογο χρόνο, λαμβάνοντας σχετικά ενημερωτικό email στη δηλωθείσα από αυτόν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν θα επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα αποστολής.

Παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης και αναζήτησης της παραγγελίας μέσω του ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ του λογαριασμού χρήστη-μέλους (MY ACCOUNT), στο πεδίο «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ», εφόσον ο χρήστης έχει κάνει σύνδεση με το λογαριασμό του.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης της αποστολής του δέματος (tracking) μέσω του πεδίου «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» από το μενού, ώστε να παρακολουθεί ο χρήστης την εξέλιξη της παράδοσης μέσω της ιστοσελίδας της Γενικής Ταχυδρομικής.